Algemene voorwaarden (maart 2020)

Algemeen
Onze winkel is gevestigd aan:
Grote Kerk 8
5251AA te Vlijmen.
Vugt Toys is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel ‘s-Hertogenbosch onder nummer 61156264

Kwaliteit
Alle aangeboden producten bij Vugt Toys zijn nieuw en verpakt in de originele verpakking.

Prijzen
Al onze genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Bestellen
Nadat u een bestelling heeft geplaatst in onze webshop ontvangt u direct een kopie van het bestellingsformulier.  Dezelfde dag ontvangt u een bevestigingsmail waarin staat vermeld of alles op voorraad is, in deze mail kunt u ook vinden hoe u over kunt gaan tot de betaling van de bestelling met de daarbij behorende informatie en gegevens.

Betaling
Betaling geschiedt vooraf. U heeft 5 dagen de tijd om aan uw betaling te voldoen, daarna zullen wij de  bestelling annuleren.
U kunt betalen doormiddel van een overschrijving  op NL09RABO0191882771 t.n.v. Vugt Toys. U ontvangt hiervoor een Ideal betaallink via de mail. Daarnaast is het ook mogelijk om een bestelling af te rekenen in onze winkel als u tijdens het bestellen kiest voor de optie: afhalen. (Pin aanwezig)

Leveringstijden 
De levertijd van uw bestelling is afhankelijk van de betaling. Nadat wij de betaling hebben ontvangen zullen wij binnen 24 uur overgaan tot het verzenden van de bestelling.

Verzending
Verzending binnen Nederland geschiedt via PostNL, €6,75 per pakket tot maximaal 10kg.

Of via DPD, €4,75 per pakket tot maximaal 10kg. Uw pakket wordt daarbij verzonden naar een Pickup parcelshop naar keuze. U kunt uw keuze aangeven als opmerking bij uw bestelling. Geeft u niets aan dan kiezen wij de dichts bijzijnde parcelshop aan de hand van het verzendadres dat u opgegeven heeft.

Het pakket liever verzekerd verzenden tegen schade of verlies? Dat kan ook via PostNL, €8,45 per pakket. Geef dit aan als opmerking bij uw bestelling, dan passen wij de factuur voor u aan.

Daarnaast verzenden wij ook naar België via DPD, €11,50 per pakket tot maximaal 10kg.
Uw pakket wordt daarbij verzonden naar een Pickup parcelshop naar keuze. Geeft u niets aan dan kiezen wij de dichts bijzijnde parcelshop aan de hand van het verzendadres dat u opgegeven heeft.

Voor verzending binnen Nederland zie onderstaand schema:

Verzonden Geleverd
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Na verzending sturen wij u de track en tracé code toe zodat u de bestelling kunt volgen.

Afhalen
Als u heeft gekozen voor het afhalen van uw bestelling dan kunt u uw bestelling komen afhalen nadat u een bevestigingsmail van ons heeft ontvangen. Afhalen kan tijdens onze reguliere openingstijden, deze zijn te vinden onder de knop openingstijden op onze website.

Ruilen
Ruilen kan in onze winkel te Vlijmen, binnen 14 dagen. Mits de verpakking dicht en onbeschadigd is. Kunt u niets vinden dan krijgt u van ons een tegoedbon, deze blijft onbeperkt geldig.

Artikelen gekocht via onze webshop kunt u alleen ruilen in onze winkel. Let op, de gemaakte verzendkosten worden niet meegerekend in het te ruilen bedrag.

Garantie
Mocht u problemen ondervinden met het aangeschafte product, dan kunt u uw klacht rechtstreeks melden bij de klantenservice van de fabrikant. Zij lossen het probleem vaak zeer snel en kosteloos met u op, door bijvoorbeeld missende onderdelen toe te zenden of het product in zijn geheel te vervangen.

Aansprakelijkheid
Vugt Toys is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie in haar website of mailings.

Vugt Toys is niet aansprakelijk voor schade aan of verlies van verzonden pakketten.

Privacy
Door het creëren van een account worden uw persoonsgegevens opgenomen in ons klantenbestand. Alle gegevens die u ons doorgeeft worden enkel gebruikt voor interne en automatische verwerking in het kader van een verantwoord klantenbeheer en bedrijfsvoering voor de verkoop, zoals het verwerken van bestellingen en klantenbeheer. Wij verstrekken geen gegevens aan derden, u ontvangt geen ongevraagde mail (spam) van ons, met uitzondering van belangrijke mededelingen.